Sarandë – vakantie in Saranda

Op vakantie in Sarandë in Albanië? Dat is genieten. Sarandë staat in Albanië bekend als het mooiste vakantie gebied van het land. Bekijk direct appartementen, hostels en hotels in Sarandë.

Producten per pagina:
Sortering:

Rondreis Macedonië & Albanië

Producten per pagina:

Sarandë, ook wel Saranda genoemd, is de meeste gekozen reisbestemming aan de kust van Albanië. Geniet van een heerlijke vakantie in Sarandë met mooie hotels en goedkoop eten.

Direct in de stad bevindt zich een mooi strand waar je lekker kunt baderen en relaxen. Het heldere zeewater geeft toegang tot een verfrissende duik.

Uitstapje naar Griekenland? Geen probleem! Vanuit Saranda gaan er dagelijks een aantal ferries naar het eiland Corfu. Je kunt dus eenvoudig een dagje naar Griekenland. Corfu is één van de meest bezochte eilanden van Griekenland. Op het eiland is een oude stad met rijke historie te vinden. Geniet van een dagje in de oude straatje van Corfu.

Er zijn vele goede hotels voor lage prijzen in Saranda. Direct aan het strand bevinden zich vele mooie hotels in Sarandë. Daarnaast zijn er vele hotels met prachtig uitzicht over zee. Albanië biedt vele goedkope hotels van goede kwaliteit, zo ook in Saranda.

Appartementen in Saranda zijn er ook genoeg. Geniet van een appartement vlak aan het strand, of ga voor een appartement hoger op de berg gelegen met zeezicht. Voor ieder wat wils als het gaat om appartementen in Sarandë.

Ook in Saranda zijn er hostels. De hostels zijn verdeeld over de stad, er zit zeker wat bij wat voldoet aan je wensen. Hostels zijn een zeer goedkope optie om in Sarandë te verblijven. Een bed boek je al vanaf een paar euro.

Hotels en appartementen in Saranda

De beste hotels en appartementen in Saranda vind je in het onderstaande overzicht.Booking.com